Asam Pedas Ikan Kembung Azie Kitchen / Asam Pedas Johor Ikan Baung Yang Paling Sedap - Azie Kitchen
Ikan yang kita dah siang tadi, kita masukkan ke dalam periuk.tambahkan air secukupnya untuk merebus ikan.masukkan juga asam keping 5. Bila dah empuk tunggu air rebusan sejuk, barulah keluarkan. Kemudian rebus ikan hingga empuk. Selain ikan kembung anda boleh juga menggunakan ikan mata besar, ikan sardin, ikan tenggiri atau ikan tongkol 4.
Kemudian rebus ikan hingga empuk. Selain ikan kembung anda boleh juga menggunakan ikan mata besar, ikan sardin, ikan tenggiri atau ikan tongkol 4. Bila dah empuk tunggu air rebusan sejuk, barulah keluarkan. Ikan yang kita dah siang tadi, kita masukkan ke dalam periuk.tambahkan air secukupnya untuk merebus ikan.masukkan juga asam keping 5.
Ikan yang kita dah siang tadi, kita masukkan ke dalam periuk.tambahkan air secukupnya untuk merebus ikan.masukkan juga asam keping 5.
Bila dah empuk tunggu air rebusan sejuk, barulah keluarkan. Ikan yang kita dah siang tadi, kita masukkan ke dalam periuk.tambahkan air secukupnya untuk merebus ikan.masukkan juga asam keping 5. Kemudian rebus ikan hingga empuk. Selain ikan kembung anda boleh juga menggunakan ikan mata besar, ikan sardin, ikan tenggiri atau ikan tongkol 4.
Kemudian rebus ikan hingga empuk. Bila dah empuk tunggu air rebusan sejuk, barulah keluarkan. Ikan yang kita dah siang tadi, kita masukkan ke dalam periuk.tambahkan air secukupnya untuk merebus ikan.masukkan juga asam keping 5. Selain ikan kembung anda boleh juga menggunakan ikan mata besar, ikan sardin, ikan tenggiri atau ikan tongkol 4.
Ikan yang kita dah siang tadi, kita masukkan ke dalam periuk.tambahkan air secukupnya untuk merebus ikan.masukkan juga asam keping 5. Selain ikan kembung anda boleh juga menggunakan ikan mata besar, ikan sardin, ikan tenggiri atau ikan tongkol 4. Kemudian rebus ikan hingga empuk. Bila dah empuk tunggu air rebusan sejuk, barulah keluarkan.
Selain ikan kembung anda boleh juga menggunakan ikan mata besar, ikan sardin, ikan tenggiri atau ikan tongkol 4.
Selain ikan kembung anda boleh juga menggunakan ikan mata besar, ikan sardin, ikan tenggiri atau ikan tongkol 4. Ikan yang kita dah siang tadi, kita masukkan ke dalam periuk.tambahkan air secukupnya untuk merebus ikan.masukkan juga asam keping 5. Bila dah empuk tunggu air rebusan sejuk, barulah keluarkan. Kemudian rebus ikan hingga empuk.
Bila dah empuk tunggu air rebusan sejuk, barulah keluarkan. Selain ikan kembung anda boleh juga menggunakan ikan mata besar, ikan sardin, ikan tenggiri atau ikan tongkol 4. Ikan yang kita dah siang tadi, kita masukkan ke dalam periuk.tambahkan air secukupnya untuk merebus ikan.masukkan juga asam keping 5. Kemudian rebus ikan hingga empuk.
Bila dah empuk tunggu air rebusan sejuk, barulah keluarkan. Kemudian rebus ikan hingga empuk. Selain ikan kembung anda boleh juga menggunakan ikan mata besar, ikan sardin, ikan tenggiri atau ikan tongkol 4. Ikan yang kita dah siang tadi, kita masukkan ke dalam periuk.tambahkan air secukupnya untuk merebus ikan.masukkan juga asam keping 5.
Selain ikan kembung anda boleh juga menggunakan ikan mata besar, ikan sardin, ikan tenggiri atau ikan tongkol 4.
Bila dah empuk tunggu air rebusan sejuk, barulah keluarkan. Kemudian rebus ikan hingga empuk. Selain ikan kembung anda boleh juga menggunakan ikan mata besar, ikan sardin, ikan tenggiri atau ikan tongkol 4. Ikan yang kita dah siang tadi, kita masukkan ke dalam periuk.tambahkan air secukupnya untuk merebus ikan.masukkan juga asam keping 5.
Asam Pedas Ikan Kembung Azie Kitchen / Asam Pedas Johor Ikan Baung Yang Paling Sedap - Azie Kitchen. Ikan yang kita dah siang tadi, kita masukkan ke dalam periuk.tambahkan air secukupnya untuk merebus ikan.masukkan juga asam keping 5. Bila dah empuk tunggu air rebusan sejuk, barulah keluarkan. Selain ikan kembung anda boleh juga menggunakan ikan mata besar, ikan sardin, ikan tenggiri atau ikan tongkol 4. Kemudian rebus ikan hingga empuk.
Selain ikan kembung anda boleh juga menggunakan ikan mata besar, ikan sardin, ikan tenggiri atau ikan tongkol 4. Ikan yang kita dah siang tadi, kita masukkan ke dalam periuk.tambahkan air secukupnya untuk merebus ikan.masukkan juga asam keping 5. Bila dah empuk tunggu air rebusan sejuk, barulah keluarkan. Kemudian rebus ikan hingga empuk.
Bila dah empuk tunggu air rebusan sejuk, barulah keluarkan. Ikan yang kita dah siang tadi, kita masukkan ke dalam periuk.tambahkan air secukupnya untuk merebus ikan.masukkan juga asam keping 5. Selain ikan kembung anda boleh juga menggunakan ikan mata besar, ikan sardin, ikan tenggiri atau ikan tongkol 4.
Kemudian rebus ikan hingga empuk. Ikan yang kita dah siang tadi, kita masukkan ke dalam periuk.tambahkan air secukupnya untuk merebus ikan.masukkan juga asam keping 5. Selain ikan kembung anda boleh juga menggunakan ikan mata besar, ikan sardin, ikan tenggiri atau ikan tongkol 4. Bila dah empuk tunggu air rebusan sejuk, barulah keluarkan.
Selain ikan kembung anda boleh juga menggunakan ikan mata besar, ikan sardin, ikan tenggiri atau ikan tongkol 4.
Selain ikan kembung anda boleh juga menggunakan ikan mata besar, ikan sardin, ikan tenggiri atau ikan tongkol 4.
Selain ikan kembung anda boleh juga menggunakan ikan mata besar, ikan sardin, ikan tenggiri atau ikan tongkol 4.
Bila dah empuk tunggu air rebusan sejuk, barulah keluarkan.
Post a Comment for "Asam Pedas Ikan Kembung Azie Kitchen / Asam Pedas Johor Ikan Baung Yang Paling Sedap - Azie Kitchen"